Szakrendelések

Audiológia

20 év alatt több mint huszonötezer hallássérült ember életét sikerült megkönnyíteni kimagasló minőségű hallókészülékeinkkel, melyek tiszta, természetes hangzást és magas viselési komfortot biztosítanak.

Tovább

Belgyógyászat

Amikor bizonytalan tünetekkel nem tudja hova forduljon, érdemes első körben belgyógyász szakorvost felkeresni.

Tovább

Bőrgyógyászat

A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek állapota tükrözi belső egyensúlyunkat.

Tovább

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészet szakterületéhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei, valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.

Tovább

Genium Magzati Diagnosztika

5D babamozi – az első igazi találkozás a születendő babával.  Teljes körű magzati ultrahangdiagnosztika. A leglátványosabb magzati ultrahangfelvételek Magyarország legjobb szülészeti ultrahang készülékével.

Tovább

Gyermek szakrendelések

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, különösképpen igaz ez, ha a gyermekeinkről van szó. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink tudása, szakértelme teremtheti meg.

Tovább

Kardiológia

A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág. A kardiológus szakorvos  a szív vele született és szerzett megbetegedéseire koncentrál.

Tovább

Menedzserszűrés

Menedzser-szűrési programok: a "menedzser életforma", a stressz, a vállalatvezetés és az üzleti élet kellemetlen velejárója.

Tovább

Nőgyógyászat

Gyulladások, hormonális gondok, alhasi fájdalmak, mindennapos kihívást jelentenek a hölgyek számára kortól függetlenül.

Tovább

Pszichológia

Várom a nyugalmat keresőket életmód tanácsadással, a harmónia helyreállításában, megtartásában.

Tovább

Szédülés ambulancia

A szédüléses panaszoknak több oka lehetséges. Vérnyomás- és vércukoringadozás, vérszegénység, bizonyos hétköznapi vírusos betegségek, túlzott kifáradás és az egyensúlyrendszer betegségei is okozhatják.

Tovább

Szülészet-terhesgondozás

A várandósság nem elsősorban a születendő gyermekről szól, hanem a formálódó családról, édesanyáról és édesapáról, akivé válunk a terhesség kilenc hónapja és a szülés 9 órája alatt.

Tovább

Szemészet

A szemészet a szem betegségeivel foglalkozó szakorvosi terület. Az általános szemészeti szűrővizsgálat elsősorban a látászavarok diagnosztizálása és azok megfelelő javítása érdekében történik.

Tovább

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang-vizsgálat teljesen fájdalom- és kockázatmentes eljárás, amely nagyon pontos információt ad, és amely annyiszor ismételhető, ahányszor csak szükséges.

Tovább

Urológia

Az urológus a húgy- és nemi szervekkel foglalkozó szakorvos. Nem csak a férfiak fordulhatnak hozzá, foglalkozik mindkét nemnél a vesékkel, a húgyutakkal, a húgyhólyaggal, a nemi szervek húgyutakkal közös szakaszaival.

Tovább