Rólunk

A MediMOM Egészségközpontot 2003-ban alapítottuk. Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan járóbeteg ellátást végző, magán orvosi központot, ahol nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, magas szakmai színvonalú, egyénre szabott, európai szintű ellátást biztosítunk.

Az évek során pácienseink visszajelzései és igényei alapján szolgáltatási körünket és szakterületeink számát folyamatosan növeltük. Ennek eredményeképpen mára intézményünkben szinte teljes körű szakorvosi ellátást tudunk biztosítani céges partnereinknek és a családoknak egyaránt.

Az egész csapatunkat ugyanaz a lelkesedés és elhivatottság jellemzi, amit pácienseink, ügyfeleink a MediMOM Egészségközpont eddigi 15 éve alatt megtapasztalhattak.

Az elmúlt egy évben jelentős mértékben bővítettük szolgáltatásaink körét.

Elindítottuk a MediMOM Családi Klubot, melynek keretén belül havi rendszerességgel szülésfelkészítő előadásokat tartunk. Az előadásokra minden érdeklődő, babát váró párt szeretettel várunk. A részvételnek nem feltétele, hogy terhesgondozásra is a MediMOM Egészségközpontba járjon, vagy hogy a mi orvosainknál tervezze a szülést! Programunk célja az ismeretterjesztés, a félelmek, kétségek eloszlatása, hogy minél boldogabb és szebb legyen a gyermekvárás időszaka.

Életmód címszó alatt azokat a szolgáltatásainkat mutatjuk be, melyekkel az egészség megőrzését, a betegségek kialakulásának megelőzését támogatjuk. Ennek keretében masszázzsal, dietetikai tanácsadással és jóga órákkal várjuk a hozzánk fordulókat.

Külön öröm számunkra, hogy 2018. januárjában nálunk nyílt meg a Genium Magzati Orvostudományi Központ legújabb budai rendelője, és így teljes körű magzati ultrahangdiagnosztika vált elérhetővé pácienseink számára: 5D babamozi, a leglátványosabb magzati ultrahangfelvételek Magyarország legjobb szülészeti ultrahang készülékével.
Hisszük, hogy az egészség a legnagyobb érték, és büszkék vagyunk rá, hogy az Önök egészségéért dolgozhatunk!

Ezúton is köszönjük bizalmukat!

A MediMOM Egészségközpont csapata

13 érv, amiért érdemes minket választania

 • 14 éves hazai tapasztalat a magán-egészségügyi ellátásban
 • Széleskörű egészségügyi szolgáltatás: magas szakmai színvonalú, szakszerű és egyénre szabott európai szintű ellátást biztosítunk
 • Budán, a XI. kerületben, könnyen megközelíthető helyszínen lévő klinika
 • A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel végezzük a vizsgálatokat
 • Kollégáink kiemelkedő tudású és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok
 • Nálunk nincs várólista, a szükséges vizsgálatra rövid határidőn belül időpontot adunk
 • Klinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat
 • A MediMOM Egészségközpont az egész család számára biztonságot nyújtó orvosi háttér: amikor a családban bárkinek egészségügyi problémája adódik, a gyermekektől a nagyszülőkig, a MediMOM Egészségközpontban megfelelő szakellátásban részesülhet
 • Baba és gyermekbarát rendelő: a váróban külön gyermeksarok várja apró pácienseinket
 • Személyre szabott prevenciós vizsgálatok, szűrőprogramok cégeknek és magánszemélyeknek (összefoglaló értékelés rövid határidőn belül)
 • Teljes körű ultrahang diagnosztika
 • Teljes körű labor diagnosztikai háttér
 • Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető helyszín, ingyenes parkolási lehetőség a intézmény előtt

Az egész családért

Szakrendeléseink kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy a MediMOM Egészségközpont az egész család számára biztonságot nyújtó orvosi háttér lehessen.

Ennek érdekében a család-alapítás gondolatának megfogalmazódásakor szükséges tanácsadástól, a terhes gondozáson, és a gyermek megszületésén át, csecsemőkori szűrővizsgálatokkal, speciális gyermekrendelésekkel, tinédzser-szakrendelésekkel (pl:gyermeknőgyógyászat), várjuk a fiatalokat. 

A középkorosztályt fenyegető betegségek időben történő felismerésére és gondozására, valamint az időskori krónikus betegségek gyógyítására is specializálódtunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy ha ma a családban bárkinek egészségügyi problémája adódik, a gyermekektől a nagyszülőkig, a MediMOM Egészségközpontban megfelelő szakellátásban részesülhet. 

Egyedi szűrőprogramok cégek számára

Céges szűrőprogramjaink megalkotásakor figyelembe vettük, hogy a "menedzser életforma", a stressz, a vállalatvezetés és az üzleti élet kellemetlen velejárója. A rohanó, kihívásokkal teli életvitel számos olyan egészségi kockázatot rejt, mely komoly betegségek kialakulásának forrása lehet.

Teljes körű vizsgálati csomagjainkat azoknak az üzletasszonyoknak és üzletembereknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni szervezetük állapotát, tisztában lenni teljesítő képességükkel, és azokkal a rizikó faktorokkal is számolni, melyek tünetként még nem jelentkeztek, de életmódjuk miatt fokozott figyelmet igényelnek.

Összes szakrendelés megtekintése