Rólunk

A MediMOM Egészségközpontot 2003-ban alapítottuk. Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan járóbeteg ellátást végző, magán orvosi központot, ahol nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, magas szakmai színvonalú, szakszerű és egyénre szabott európai szintű ellátást biztosítunk.

Az évek során pácienseink visszajelzései és igényei alapján szolgáltatási körünket és szakterületeink számát folyamatosan növeltük. Ennek eredményeképpen mára intézményünkben szinte teljes körű szakorvosi ellátást tudunk biztosítani céges partnereinknek és a családoknak egyaránt.

Az egész csapatunkat ugyanaz a lelkesedés és szellemiség hatja át, amit már a MediMOM Egészségközpont eddigi 14 éve alatt a hozzánk betérők megtapasztalhattak. 

Külön büszkeségünk, hogy többen társainkká váltak álmaink megvalósításában. Először mint páciensek, szülőnők ismerték meg a MediMOM hangulatát, majd amellett, hogy boldog családanyák, maguk is tevékeny részeseivé váltak ezeknek a mindennapi „kis” csodáknak a megalkotásában.

Így vált lehetségessé, hogy új profilokkal gazdagodjuk, és létrehozzuk a Családi Klubot, ahol családias hangulatban zajló előadásaink célja az ismeretterjesztés, megnyugtató, biztos tudás átadása. Célunk, hogy minél boldogabb és szebb legyen a gyermekvárás és a kisgyermekes családi lét időszaka.

Valamint az Életmód szolgáltatásainkat, mellyel a betegségek kialakulásának megelőzését, az egészség megőrzését támogatjuk. Segítünk felébreszteni a szervezet öngyógyító energiáit.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen bizalom születik felénk, a korábbi élmények alapján. Törekvéseink célja, hogy ennek Önök is a részesei legyenek!

Szeretettel várjuk Mindnyájukat!

A MediMOM Egészségközpont csapata

13 érv, amiért érdemes minket választania

 • 14 éves hazai tapasztalat a magán-egészségügyi ellátásban
 • Széleskörű egészségügyi szolgáltatás: magas szakmai színvonalú, szakszerű és egyénre szabott európai szintű ellátást biztosítunk
 • Budán, a XI. kerületben, könnyen megközelíthető helyszínen lévő klinika
 • A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel végezzük a vizsgálatokat
 • Kollégáink kiemelkedő tudású és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok
 • Nálunk nincs várólista, a szükséges vizsgálatra rövid határidőn belül időpontot adunk
 • Klinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül veheti igénybe szolgáltatásainkat
 • A MediMOM Egészségközpont az egész család számára biztonságot nyújtó orvosi háttér: amikor a családban bárkinek egészségügyi problémája adódik, a gyermekektől a nagyszülőkig, a MediMOM Egészségközpontban megfelelő szakellátásban részesülhet
 • Baba és gyermekbarát rendelő: a váróban külön gyermeksarok várja apró pácienseinket
 • Személyre szabott prevenciós vizsgálatok, szűrőprogramok cégeknek és magánszemélyeknek (összefoglaló értékelés rövid határidőn belül)
 • Teljes körű ultrahang diagnosztika
 • Teljes körű labor diagnosztikai háttér
 • Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető helyszín, ingyenes parkolási lehetőség a intézmény előtt

Az egész családért

Szakrendeléseink kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy a MediMOM Egészségközpont az egész család számára biztonságot nyújtó orvosi háttér lehessen.

Ennek érdekében a család-alapítás gondolatának megfogalmazódásakor szükséges tanácsadástól, a terhes gondozáson, és a gyermek megszületésén át, csecsemőkori szűrővizsgálatokkal, speciális gyermekrendelésekkel, tinédzser-szakrendelésekkel (pl:gyermeknőgyógyászat), várjuk a fiatalokat. 

A középkorosztályt fenyegető betegségek időben történő felismerésére és gondozására, valamint az időskori krónikus betegségek gyógyítására is specializálódtunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy ha ma a családban bárkinek egészségügyi problémája adódik, a gyermekektől a nagyszülőkig, a MediMOM Egészségközpontban megfelelő szakellátásban részesülhet. 

Egyedi szűrőprogramok cégek számára

Céges szűrőprogramjaink megalkotásakor figyelembe vettük, hogy a "menedzser életforma", a stressz, a vállalatvezetés és az üzleti élet kellemetlen velejárója. A rohanó, kihívásokkal teli életvitel számos olyan egészségi kockázatot rejt, mely komoly betegségek kialakulásának forrása lehet.

Teljes körű vizsgálati csomagjainkat azoknak az üzletasszonyoknak és üzletembereknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni szervezetük állapotát, tisztában lenni teljesítő képességükkel, és azokkal a rizikó faktorokkal is számolni, melyek tünetként még nem jelentkeztek, de életmódjuk miatt fokozott figyelmet igényelnek.

Összes szakrendelés megtekintése