Bernáth Dóra

Rehabilitációs torna oktató

Három gyermek édesanyja vagyok. Harmadik gyermekem érkezése után döntöttem úgy, hogy a mozgás lesz a hivatásom. Ezt megelőzően az Idegtudományi Intézet Funkcionális Idegsebészetén dolgoztam. Jelenleg preventív edzőként dolgozom, jellemzően hölgy vendégekkel, akik szülést követően keresnek fel. Leggyakoribb probléma, amivel találkozom, a szétvált hasizom, illetve az abból kialakult derékfájás és stressz-inkontinencia. A vendégeket alapvetően az esztétikai szempontok vezérlik, engem pedig a funkcionalitás. Óráimat preventív szemléletben tartom, és az adott problémát rendszerben szemlélem. Pilatesz és jóga elemeket ötvözök a funkcionális edzés gyakorlataival, fokozatosan, lépésről lépésre haladva építjük vissza a funkciókat. Én abban hiszek, hogy egyénre szabva tudunk hatékonyan dolgozni, hisz nincs két egyforma test, nincs két egyforma várandósság, és így nincs két egyforma állapot sem. Mindenkit egyénileg kell szemlélni, és egyénre szabva kell meghatározni a gyakorlatokat számára. Célom olyan testtudat kialakítása, mely lehetővé teszi a vendégeknek, a funkciók visszanyerése, és az izmok erősödése után a korábbi testmozgáshoz való visszatérést, mely örömforrást jelent számukra.

Mára tudom, hogy szülést követően a női test regenerációja hosszú, kitartó, türelmes munkát igényel. Az eredmény viszont leírhatatlan. Vendégeim megtalálják az egyensúlyt, a torna során nem csupán a testük, de a lelkük is épül, a nálam tanultak pedig segítenek nekik abban, hogy egyensúlyban és harmóniában maradhassanak Önmagukkal.

Végzettségek:

 • Közgazdász – Budapesti Corvinus Egyetem
 • Pszichológia – Károli Gáspár Református Egyetem
 • Fitnesz Instruktor – IWI Nemzetközi Fitnesziskola
 • Sporttáplálkozási és táplálék-kiegészítési tanácsadó – IWI Nemzetközi Fitnesziskola
 • Gerincedző – Almásy Mozgásakadémia
 • Core-stabilizációs tréner – Almásy Mozgásakadémia
 • Komplex szemléletű funkcionális edző – Almásy Mozgásakadémia
 • LoveYourBelly módszer oktatója
 • Korrektív rehabilitációs tréner (folyamatban) – NASM CES-képzés, IWI
 • Pilatesz oktató (folyamatban) – Pilates Institute Fűzy Gábor 

Sárközi Krisztián

Rezgésterapeuta

1981-ben születtem. 2011-ben kezdtem önismerettel foglalkozni, ami megváltoztatta addigi életem. Teljesen új szemlélettel és látásmóddal találkoztam, ami gyorsan magával ragadott. Sok változást hozott az életemben, amik már csak egyszerűen megtaláltak és vittek tovább az úton. A Reiki volt az első komolyabb tapasztalás, amikor ráébredtem, hogy tudok másoknak hatékonyan segíteni. Ezután a keleti masszázs utáni érdeklődésem vált valóra. Shiatsu és Thai masszázst tanultam, amivel kezelem azóta is eredményesen a hozzám érkező vendégeimet.

 2014-ben Indiában ismét nagy fordulópont volt az életemben, még mélyebben éltem meg tapasztalásokat. Itt vettem az első hangtálakat, ami új teret nyitott abban, hogy még hatékonyabban kezeljem az emberi testet, lelket. Éreztem, hogy ezzel a módszerrel komolyabban szeretnék foglalkozni. A hangtálazás és a rezgésterápia világába mélyedtem el és tanulom azóta is. Hangfürdővel és egyéni kezeléssel 2015. évében kezdtem el foglalkozni, akkor még csak Veszprémben.

Ma már az ország több pontján tartok csoportos és egyéni hangtál kezeléseket.

A módszerek, amivel segítségére vagyok a hozzám érkezőknek:

 • hang vagy rezgésterápia hangtálakkal, gongokkal 
 • thai masszázs, shiatsu
 • tradicionális usui reiki 

Szabados Judit

szülésznő, laktációs szaktanácsadó hallgató

2014-ben diplomáztam szülésznőként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd a diploma megszerzése után egy vidéki kórház gyermekágyas osztályán kezdtem el dolgozni. Itt tudatosult bennem először, hogy milyen nagy felelősségem van az édesanyák szoptatásának sikerében, ami hatással van kötődésükre, gyermekük optimális növekedésére, fejlődésére valamint egészségére egyaránt. Ez a felelősség volt az, ami arra ösztönzött, hogy tovább képezzem magam a szoptatás terén. 2016-ban elkezdtem a Semmelweis Egyetem és a Szoptatásért Magyar Egyesület által indított laktációs szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakot, amelynek köszönhetően már most rengeteget tanultam és tanulok jelenleg is az anyatejes táplálásról és annak segítéséről. Tanulmányaim első élvezője 2016-ban született kisfiam, akinek szoptatása az egyik legcsodálatosabb dolog, ami valaha történhet velem.

2017-től az én feladatom a MediMOM-ban a várandós anyukák szoptatásra való felkészítése, ugyanis - tapasztalatom szerint - a szoptatás nem pusztán ösztönös viselkedés, hanem a kellő felkészültséget és tudást is megköveteli.